اتوبوس برقی زامیاد معرفی گردید؛ مشخصات فنی و امکانات

به گزارش نامیت، اتوبوس برقی زامیاد در نمایشگاه حمل و نقل شهر آفتاب معرفی گردید. این اتوبوس همان فوتون C12 برقی است که قرار است شرکت زامیاد آن را عرضه کند. این محصول با یک بار شارژ توانایی پیمایش 250 کیلومتر را دارد. این اتوبوس در کشورهایی مانند چین و مکزیک در حال استفاده است. در ادامه با مشخصات فنی و امکانات اتوبوس برقی زامیاد آشنا شوید.

اتوبوس برقی زامیاد معرفی گردید؛ مشخصات فنی و امکانات

خبرنگاران - مجتبی اسماعیلی: اتوبوس برقی زامیاد از پیشرانه الکتریکی با نام DANA TM4 استفاده می نماید که با یک پک باتری 385 کیلوواتی با برند CATL توانایی فراوری 195 اسب بخار قدرت و 3500 نیوتون متر گشتاور را دارد. این اتوبوس دارای 33 صندلی ثابت و دو صندلی تاشو است. امکان جابجایی 46 مسافر ایستاده نیز در این اتوبوس در نظر گرفته شده است.

در نتیجه اتوبوس برقی زامیاد امکان جابجایی مجموع 81 مسافر را دارد. شارژ از صفر تا 80 درصد این اتوبوس حدود دو ساعت زمان می برد و با یک بار شارژ کامل توان پیمودن 250 کیلومتر مسافت را دارد.

لازم به ذکر است که مقدار پیمایش این اتوبوس با توجه به ظرفیت کامل مسافران، تهویه و چراغ های روشن، توقف در ایستگاه ها و سرعت میانگین داخل شهری لحاظ شده است. در واقع باید گفت که این اتوبوس برای خدمت رسانی در شهرها معمولا به یک بار شارژ در روز احتیاج دارد. این شارژ در پایانه ها و به وسیله ایستگاه های شارژ سریع انجام می گردد.

اتوبوس برقی زامیاد از نوع Low floor یا ارتفاع پایین است و توانایی کاهش بیشتر ارتفاع (KNEELING) به وسیله سیستم تعلیق پنوماتیک، جهت سوار شدن راحت تر مسافران را دارد.

امکانات اتوبوس برقی زامیاد

اتوبوس برقی زامیاد به امکاناتی مانند صندلی برقی راننده، مانیتور، دوربین 360 درجه، دوربین داخلی، ترمز پارک برقی، سیستم تهویه مطبوع، بخاری شوفاژی، چراغ های LED، دی لایت، سیستم دریافت کرایه اتوماتیک، تابلو اعلام مسیر و… مجهز است.

خروجی USB برای تمام مسافران، جایگاه ویژه معلولان و رمپ ویلچر رو از امکانات این اتوبوس برای مسافران هستند.

مزایای اتوبوس برقی نسبت به اتوبوس های دیزلی

زیر ساخت استفاده از خودروهای برقی هنوز در کشور آماده نیست. اما با نصب ایستگاه های شارژ سریع در پایانه ها، اتوبوس های برقی مانند اتوبوس برقی زامیاد مشکل چندانی از لحاظ شارژ باتری ها نخواهند داشت.

قیمت اتوبوس های برقی بیش از دو برابر نمونه های دیزلی است. اما صرفه جویی در مصرف سوخت و از همه مهم تر کاهش آلودگی هوا این اختلاف قیمت را تا حد زیادی توجیه می نماید. از سوی دیگر اتوبوس های برقی صدا و لرزش اتوبوس های دیزلی را ندارند و این موضوع به شدت در آرامش مسافران تاثیرگذار است.

هنوز زمان عرضه این اتوبوس معین نیست، اما این اتوبوس ها باید به وسیله شهرداری ها خریداری شوند که تا کنون تامین بودجه مناسبی برای آنها انجام نشده است.

منبع: بیت ران
انتشار: 18 مهر 1403 بروزرسانی: 18 مهر 1403 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 2260

به "اتوبوس برقی زامیاد معرفی گردید؛ مشخصات فنی و امکانات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اتوبوس برقی زامیاد معرفی گردید؛ مشخصات فنی و امکانات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید