تاثیر نور خورشید در کاهش فوت ناشی از کرونا

به گزارش نامیت، پژوهش های جدید نشان می دهد که ممکن است نور خورشید به نوعی در کاهش خطر مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا نقش داده باشد. احتمالا آزاد شدن اکسید نیتریک توسط پوست باعث کاهش تکثیر ویروس کرونای سارس 2 یعنی عامل کووید 19 است.

تاثیر نور خورشید در کاهش فوت ناشی از کرونا

به گزارش خبرنگاران، نتایج یک مطالعه مشاهده ای جدید که در ایالات متحده آمریکا صورت گرفته و در کشورهایی مانند ایتالیا و انگلیس تکرار شده است، نشان می دهد، احتمالا خطر کمتری از مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا افرادی که در مناطق آفتابی تر زندگی می نمایند، را تهدید می نماید.

محققان مرگ و میر ناشی از کووید 19 را با میزان یو وی (UV) در همان دوره ابتلای افراد به ویروس کرونا مقایسه نموده و دریافتند که مناطق آفتابگیر با مرگ ناشی از کووید 19 کمتری مرتبط هستند. به نظر می رسد قرار دریافت بیشتر در معرض نور خورشید خطر مرگ و میر ناشی از کرونا را کاهش می دهد زیرا یک ارتباط ثابت شده بین قرار دریافت طولانی مدت در معرض نور خورشید در مناطق خاص و تعداد کم مرگ بیماران کرونایی وجود دارد.

به گزارش سیناپرس، این مطالعه همچنین نشان داد که میزان خطر مرگ و میر یا نسبت بین احتمال مرگ ناشی از کرونا برای یک گروه جمعیتی خاص و خطر مرگ برای سایر گروه های جمعیتی در ایالات متحده آمریکا به ازای هر 100 کیلوژول در متر مربع افزایش میانگین یو وی ای روزانه (UVA)، 29 درصد کاهش یافت. جالب است که در ایتالیا و انگلیس این میزان 32 درصد تخمین زده شده است.

محققان در حال آنالیز مواردی هستند که می توانند در این مسئله دخیل باشند، به عنوان مثال اکسید نیتریک در هنگام قرار دریافت در معرض نور خورشید توسط پوست آزاد می گردد.

بعضی مطالعات نشان می دهد که آزاد شدن اکسید نیتریک توسط پوست می تواند توانایی تکثیر ویروس کرونای سارس 2 یعنی عامل کووید 19 را کاهش دهد.

سایر مطالعات نشان داده اند که افزایش قرار دریافت در معرض نور خورشید با کاهش حملات قلبی و فشار خون که هر دوی این موارد احتمالاً عامل افزایش خطر مرگ ناشی از کووید 19 بوده همراه است.

پژوهشگران معتقدند که این میزان کاهش آمار حملات قلبی و فشار خون با سطح ویتامین D در جمعیت محلی قابل شرح نیست. دلیل این امر این است که تحقیقات در مناطقی صورت گرفته که سطح یو وی بی (UVB) برای فراوری ویتامین D قابل توجه در بدن پایین است.

این مطالعه سایر عوامل خطر شناخته شده مربوط به قرار دریافت در معرض و افزایش خطر مرگ ناشی از کووید شامل سن، شرایط اقتصادی- اجتماعی، قومیت، سطح آلودگی بیماری در منطقه، آلودگی هوا، دما و موارد دیگر را در بر می گیرد.

از آنجا که این مطالعه مشاهده ای است، نمی تواند علت و معلول را مشخص کند اما تحقیقات بیشتر می تواند مشخص کند که نور خورشید می تواند به عنوان یک مداخله ساده بهداشت عمومی عمل کند.

دکتر ریچارد ولر، مشاور متخصص پوست در دانشگاه ادینبورگ و از پژوهشگران این تیم تحقیقاتی گفت: این نتایج اولیه، قرار دریافت در معرض نور خورشید را به عنوان یکی از راه های بالقوه کاهش خطر مرگ ناشی از کووید 19 مطرح می نماید.

منبع: سیناپرس

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 13 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1400 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 1517

به "تاثیر نور خورشید در کاهش فوت ناشی از کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر نور خورشید در کاهش فوت ناشی از کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید