وینگو همچنان در صدر، قشقایی گذشته خود را فراموش کرد

به گزارش نامیت، هفته دهم لیگ دسته یک با پیروزی گل گهر سیرجان و شکست اکسین البرز شروع شد.

وینگو همچنان در صدر، قشقایی گذشته خود را فراموش کرد

به گزارش خبرنگاران، هفته دهم لیگ دسته یک با انجام پنج بازی شروع شد. در اولین بازی گل گهر سیرجان با سه گل کارون اروند خرمشهر را شکست داد و در صدر جدول باقی ماند. گل های این بازی را حمید گلزاری و مهرداد آوخ برای سیرجانی ها به ثمر رساندند.

پرسپولیس پاکدشت در تقابل با بادران تهران موفق به پیروزی 2 بر یک شد و سه امتیاز این بازی را کسب کرد. هادی شکوری با دو گل در دقایق 20 و 30 پیروزی برای پاکدشتی ها به ارمغان آورد و تک گل بادران تهران را میثم مجیدی در دقیقه 65 به ثمر رساند.

شهرداری تبریز با تک گل زینالی در دقیقه 77 ملوان را شکست داد تا اولین تجربه محمد احمدزاده با ملوان بندرانزلی با شکست همراه باشد.

مصاف فجرسپاسی و مس رفسنجان با تساوی یک بر یک به سرانجام رسید تا شاگردان مجید صالح باز هم در سیر ناکامی باقی بمانند. گل های مس رفسنجان احمد حیات منش در دقیقه 40 از روی پنالتی به ثمر رساند و دو دقیقه بعد احمد بابایی گل تساوی بخش فجری ها را به ثمر رساند.

آلومینیوم اراک با گل لحظه آخری میثم آقایی در دقیقه 92 از سد خونه به خونه بابل گذشت. در این بازی اسماعیل کیانی از خونه به خونه بابل از زمین بازی اخراج شد.

بازی آخر و تقابل اکسین البرز و قشقایی شیراز با برتری 2 بر یک قشقایی شیراز به سرانجام رسید تا شاگردان مهدی فروردین بعد از ناکامی چند هفته ای اولین پیروزی خود را به دست آورند. محمد مهری در دقیقه 34 اولین گل قشقایی را به ثمر رساند و در دقیقه 72 شاهین شفیعی گل تساوی بخش اکسین را به ثمر رساند. اما این سرانجام کار نبود و حسین صالحی در دقیقه 90 کار را برای اکسین تمام کرد و قشقایی شیراز موفق به کسب سه امتیاز این بازی شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 18 اسفند 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 85

به "وینگو همچنان در صدر، قشقایی گذشته خود را فراموش کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وینگو همچنان در صدر، قشقایی گذشته خود را فراموش کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید