طرز تهیه رولت مرغ مجلسی

به گزارش نامیت، اگر در پی ایده های نو غذا برای شام تولد، مهمانی یا دورهمی های خود هستید، رولت مرغ می تواند یکی از گزینه های عالی برای شما باشد. این غذای بین المللی نه تنها ظاهر شیک و جذابی دارد و به قشنگ شدن میز شام شما می افزاید بلکه با طعم بی نظیرش می تواند نظر همه مهمانان را به خود جلب کند. طرز تهیه رولت مرغ نیز بر خلاف تصور بسیار راحت است. تا انتها این مطلب از خبرنگاران با ما باشید تا دستور پخت و فوت وفن های این غذای خوشمزه را به شما بیاموزیم.

طرز تهیه رولت مرغ مجلسی

طرز تهیه رولت مرغ

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ عبارتند از:

مواد لازم برای طرز تهیه رولت مرغ
سینه مرغ بدون استخوان و پوست2 عدد
نمک و فلفل سیاهبه اندازه دلخواه
پودر سیر¼ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا¼ قاشق چایخوری
آرد (اختیاری، برای ایجاد رویه برشته)¼ فنجان
بیکن، خرد شده4 نوار
بروکلی خرد شده و بخارپز شده1 فنجان
پنیر چدار رنده شدهیک و ¼ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده2 قاشق غذاخوری
روغن زیتونبه میزان لازم

دستور پخت رولت مرغ به صورت مرحله به مرحله:

1. قبل از هر کاری، ابتدا باید فر را با دمای 190 درجه سانی گراد، گرم کنید.

2. بیکن ها را در تابه تفت دهید تا ترد گردد و سپس خرد کنید و کنار بگذارید.

3. کلم بروکلی را نیز به مدت 5 تا 7 دقیقه بخارپز یا آب پز نموده و سپس به صورت ریز خرد کنید.

4. سینه های مرغ را به صورت طولی از وسط نصف کنید. سپس روی مرغ ها را با سلفون بپوشانید و با گوشت کوب به آرامی روی آن بکوبید تا ضخامتی یکنواخت و نازک پیدا نمایند. حواستان باشد که در این مرحله مرغ ها را آنقدر محکم نکوبید تا پاره شوند.

5. میزانی پنیر چدار، بروکلی و بیکن را به صورت یکنواخت روی هر تکه از سینه مرغ، پخش کنید.

6. از قسمت باریک تر مرغ آغاز نموده و به آرامی آن را رول کنید. سپس با یاری نخ آشپزی، رول های مرغ را محکم ببندید.

7. سپس مرغ ها را با نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا مزه دار کنید. در صورت تمایل، می توانید مرغ ها را در آرد بغلتانید تا هنگام سرخ شدن یک لایه طلایی و برشته پیدا نمایند.

8. در یک تابه بزرگ، میزانی روغن زیتون بریزید و اجازه دهید تا گرم گردد.

9. سپس رول های مرغ را داخل روغن بیندازید و از همه طرف سرخ کنید تا جایی که طلایی شوند. در این مرحله تنها قسمت بیرونی رولت مرغ می پزد اما مواد داخلی آن همچنان خام هستند،

10. بنابراین باید رول های مرغ را به یک ظرف پیرکس منتقل نموده و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد بپزید.

11. در آخر مرغ های رول شده را برش داده و سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه رولت مرغ مجلسی

از جمله مهم ترین فوت و فن هایی که برای درست کردن این غذای خوشمزه باید رعایت کنید می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • مهم ترین نکته در طرز تهیه رولت مرغ مغزدار این است که به خوبی مرغ را نازک کنید. زیرا هنگام پختن مرغ، حجم آن افزایش می یابد. بنابراین برای خراب نشدن رولت خود این مرحله را باید با صبر و حوصله انجام دهید که هم مرغ ها به خوبی نازک شوند و هم اینکه پاره نشوند.
  • برای محافظت از مرغ هنگام کوبیدن با گوشت کوب بهتر است که روی سطح مرغ ها را با سلفون بپوشانید.
  • در حین کوبیدن مرغ ممکن است که فیله سینه مرغ از قسمت اصلی جدا گردد. در این صورت نگران نباشید، می توانید فیله را جدا نموده و به کار خود ادامه دهید. از این فیله نیز می توانید برای یک وعده های غذایی بعدی خود، استفاده نمایید.
  • همواره طرف صاف مرغ را به پایین و طرف دارای بافت را به بالا قرار دهید. به این ترتیب، قسمت بیرونی پس از رول کردن، بافت صاف تری خواهد داشت.
  • برای اینکه رولت مرغ شما خوشمزه تر گردد، می توانید همراه با مواد میانی از سبزیجات تازه و معطر نیز بهره ببرید.
  • می توانید از مواد دیگری مانند قارچ و فلفل دلمه ای رنگی نیز در مواد میانی بهره ببرید. فقط کافی است که آن ها را به صورت ریز خرد نموده و یک بار سرخ کنید، سپس به مواد میانی رولت اضافه کنید.
  • بنابر ذائقه خود می توانید حتی از ژامبون هم در مواد میانی بهره ببرید.
  • اگر می خواهید رولت مرغ چرخ نموده درست کنید، می توانید میزانی مرغ را به طور مجزا چرخ کنید و همراه با مواد میانی مخلوط نمایید. سپس داخل رولت های مرغ قرار دهید.
  • در صورت تمایل می توانید برای خوشمزه تر شدن رولت های مرغ خود از سس گوجه نیز بهره ببرید. در این صورت دیگر نیازی به فر ندارید. فقط کافی است که یک قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید. سپس با آب، نمک و فلفل کافی مخلوط کنید و اجازه دهید تا سس شما جوش بیاید. در نهایت رولت های سرخ شده را داخل سس قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بپزند.

طرز تهیه رولت گوشت

درصورت تمایل می توانید گوشت قرمز را جایگزین مرغ کنید. طرز تهیه رولت گوشت نیز همچون رولت مرغ است. شما باید ابتدا گوشت را بکوبید تا جایی که نازک و یک دست گردد. سپس داخل آن را با مواد دلخواه پر و گوشت ها را رول کنید. در نهایت رولت های گوشت را در روغن سرخ کنید.

در نهایت

در این محتوا سعی کردیم تا طرز تهیه رولت مرغ مجلسی برای مهمانی را به شما بیاموزیم. خوبی این غذا این است که می توانید به راحتی آن را با مواد غذایی مختلف پر کنید و طعم های دلخواهتان را حل نمایید. امیدواریم که از این آموزش لذت برده باشید و با درست کردن این غذا، لحظات خوشمزه ای را سپری کنید.

در محتواهای زیر می توانید چند مدل غذای دیگر که مناسب برای شام تولد و مهمانی هستند را نیز باد بگیرید:

منبع: thecozycook.com

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 3 مهر 1403 بروزرسانی: 3 مهر 1403 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 2254

به "طرز تهیه رولت مرغ مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت مرغ مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید