طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری فوری و خوشمزه
به گزارش نامیت، در پی یک پیش غذای مجذوب کننده و خوشمزه برای مهمانی هایتان هستید؟ سیب زمینی شکم پر پنیری، با ظاهری طلایی و دل ربا و طعمی بی نظیر می تواند درست مثل تهیه مرغ شکم پر یا حتی تهیه ماهی شکم پر انتخابی عالی باشد. این پیش غذای ساده و در عین حال شیک، با ترکیب دلپذیر سیب زمینی نرم و پنیر کشدار، هر ذائقه ای را جذب می نماید. با کمی خلاقیت می توانید این غذا را با انواع پنیر و مواد دلخواه خود طعم دار نموده و یک پیش غذای متفاوت و به یاد ماندنی برای مهمانان تان تدارک ببینید. در ادامه، با ما همراه باشید تا طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری
- سیب زمینی 6 عدد
- کره 3 قاشق غذاخوری
- شوید تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه
- خامه ترش نصف پیمانه
- پودر سیر نصف قاشق چایخوری
- عصاره مرغ 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری
1. پخت سیب زمینی ها
در اولین مرحله از طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و خشک کنید. سپس با چاقو یا چنگال چند سوراخ در پوست آن ها ایجاد کنید. سیب زمینی ها را با روغن زیتون چرب نموده و نمک و فلفل بزنید. آن ها را در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) به مدت تقریبا یک ساعت یا تا زمانی که با چنگال نرم شوند، بپزید. از فر خارج نموده و اجازه دهید تا خنک شوند.
2. خالی کردن سیب زمینی ها
در این مرحله قسمت بالایی هر سیب زمینی را به صورت طولی برش داده و گوشت داخل آن را با قاشق خارج کنید. یک لایه نازک از گوشت و پوست را باقی بگذارید و بقیه را خالی کنید.
3. تهیه مواد میانی
اکنون کره، نمک، فلفل، شوید، پودر سیر، عصاره مرغ را به گوشت سیب زمینی اضافه کنید. با استفاده از یک گوشت کوب سیب زمینی و باقی مواد را له نموده و سپس با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند (اما زیاده روی نکنید چون باعث می گردد مواد سفت و چسبناک شوند). بهتر است مواد میانی کمی نرم باشند چون در فر دوباره سفت می شوند.
4. پخت نهایی
در آخرین مرحله از طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری، سیب زمینی ها را با پنیر رنده شده پیتزا پر نموده و در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر حباب دار گردد، بپزید. بعد آن را از فر خارج نموده و میل کنید. نوش جان!
نکات تکمیلی برای تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری
همان طور که دیدید تهیه و پخت سیب زمینی شکم پر پنیری کار سختی نیست. فقط کافی است کمی حوصله به خرج دهید و نکات و فوت وفن های پیرامون آن را بدانید و رعایت کنید.
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری بدون فر
اگر فر در دسترس ندارید، نگران نباشید! می توانید سیب زمینی شکم پر را بدون فر هم تهیه کنید. برای این کار، سیب زمینی ها را به جای فر در آب بپزید تا کاملا پخته شوند. سپس گوشت داخل آن ها را خالی نموده و مواد میانی را اضافه کنید. در نهایت، سیب زمینی های پر شده را در یک تابه تفلون یا چدن با حرارت کم قرار دهید تا پنیر آب گردد و سیب زمینی ها گرم شوند. می توانید روی آن ها کمی پنیر پیتزا رنده شده بپاشید و با حرارت غیرمستقیم گریل یا توستر، پنیر را طلایی کنید.
پنیر مناسب برای تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری
انتخاب پنیر مناسب، طعم سیب زمینی شکم پر شما را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. پنیرهای چدار، موزارلا، گودا و پارمسان از گزینه های بسیار مناسب برای این غذا هستند. چدار طعم قوی و کمی تند دارد و به خوبی با طعم سیب زمینی ترکیب می گردد. موزارلا بافت کشسانی و طعمی ملایم دارد و باعث می گردد مواد میانی به خوبی به هم بچسبند. گودا طعمی ملایم و کمی شیرین دارد و برای کسانی که طعم های ملایم تر را ترجیح می دهند، گزینه مناسبی است. پارمسان طعمی قوی و نمکی دارد و برای اضافه کردن طعم و عطر بیشتر به غذا استفاده می گردد.
سیب زمینی مناسب تهیه سیب زمینی شکم پر
انتخاب نوع سیب زمینی برای تهیه سیب زمینی شکم پر بسیار مهم است. سیب زمینی های با پوست زرد و گوشت سفید و سفت و البته بزرگ برای این غذا مناسب هستند. این نوع سیب زمینی ها هنگام پخت شکل خود را حفظ می نمایند و برای پر کردن مناسب هستند.
مواد میانی مناسب برای تهیه سیب زمینی شکم پر
علاوه بر پنیر می توانید از مواد میانی متنوعی برای تهیه سیب زمینی شکم پر بهره ببرید. بعضی از این مواد شامل گوشت چرخ نموده، مرغ ریش ریش شده، قارچ، پیاز، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی، ذرت، اسفناج، جعفری و شوید است. بعلاوه می توانید از ادویه هایی مانند پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل سیاه و آویشن برای طعم دار کردن مواد میانی بهره ببرید. ترکیب این مواد با پنیر، طعم و بافت بسیار لذیذی به سیب زمینی شکم پر شما خواهد بخشید.
سرو سیب زمینی شکم پر
برای یک وعده غذایی کامل تر می توانید سیب زمینی شکم پر را همراه با سالاد سبزیجات یا یک سوپ سبک سرو کنید. بعلاوه می توانید از نان تست یا نان باگت برای همراهی این غذا بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله