طرز تهیه مینی کیک ساده؛ آموزش مرحله به مرحله
به گزارش نامیت، مینی کیک ها، کیک های کوچک و دل فریبی هستند که ترکیب سادگی، زیبایی و طعم ماندگار آن ها یک انتخاب هوشمندانه برای میان وعده ها و پذیرایی های شیک به شمار میرود. ظاهر مجذوب کننده این کیک ها، جایگاه ویژه ای در دل علاقه مندان به شیرینی پزی پیدا نموده است پس اگر شما هم در پی یک تجربه لذت بخش اما متفاوت هستید می توانید در این جا طرز تهیه مینی کیک ساده را بخوانید. در این دستور مانند طرز تهیه مینی کیک هویج با کمترین مواد اولیه و بدون احتیاج به ابزارهای خاصی می توانید یک مینی کیک خانگی درست کنید تا لحظات با هم بودن تان را شیرین تر کنید.

مواد لازم برای تهیه مینی کیک ساده
- آرد ساده دو و یک چهارم پیمانه
- شیر یک پیمانه
- تخم مرغ بزرگ سه عدد
- کره بدون نمک یک دوم پیمانه
- شکر یک و یک دوم پیمانه
- روغن یک چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
- نمک یک دوم قاشق چای خوری
- وانیل دو قاشق چای خوری
طرز تهیه مینی کیک ساده
مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید
مینی کیک ساده، دستوری مشابه به طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد دارد پس در اولین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده باید مواد لازم به ویژه شیر و تخم مرغ ها را از 30 دقیقه قبل در دمای محیط بگذارید. سپس فرتان را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا برای پخت، خوب گرم گردد. قالب فرتان را یک قالب مستطیلی در ابعاد 30 در 23 سانتی متری انتخاب کنید. آن را کامل با کاغذ روغنی بپوشانید. در صورت داشتن قالب تک نفره یا مینی می توانید از آن ها هم بهره ببرید.
نکته: در صورت استفاده از قالب با اندازه اینچ باید بدانید که اندازه 12 در 9 مناسب تهیه این کیک است.
مرحله دوم: کره و روغن را مخلوط کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده باید در یک کاسه مناسب آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و سه بار الک کنید. با این کار نه تنها کیک تان سبک تر می گردد بلکه تاثیر به سزایی در پف کیک هم دارد. در کاسه ای جداگانه کره و شکر را با سرعت میانه برای دقایقی هم بزنید تا حالت کرمی رنگ و پفکی شکل به خود بگیرد. در ادامه روغن را هم ریخته و مجدد برای دو دقیقه دیگر هم بزنید تا روشن و هوادهی گردد.
مانند دیگر دستورهای تهیه کیک ساده، دورگیری کنار کاسه را نباید فراموش کنید. برای آشنایی با دستور های کیک ساده می توانید طرز تهیه کیک ساده خانگی با 30 روش آسان را بخوانید.
مرحله سوم: تخم مرغ ها را اضافه کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده نوبت به تخم مرغ ها می رسد. آن ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید. با هر بار اضافه کردن، باید آن را آن قدر هم بزنید که جذب خمیر گردد. در ادامه اندازه وانیل گفته شده را هم اضافه کنید. مخلوط را مجدد خوب هم بزنید تا وانیل به خورد مایه کیک برود.
در این مرحله هم نباید دورگیری را فراموش کنید؛ کناره های کاسه را بگیرید و داخل ظرف بریزید. حال مجدد مواد را هم بزنید. اگر در پی دستوری ساده تر هستید پس طرز تهیه مینی چیز کیک انار را بخوانید تا آن را در فصل پاییز درست کنید.
مرحله چهارم: آرد و شیر را اضافه کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده باید نیمی از مخلوط آرد را داخل کاسه بریزید. به آرامی مواد را هم بزنید تا تقریبا مخلوط شوند. شیر را هم اضافه نموده و با دور میانه رو به کم، هم بزنید. در ادامه مابقی آرد را هم بریزید. تا جایی هم بزنید که مایه کیک تان یکدست گردد. در این لحظه کار با هم زن را تمام کنید. با یاری لیسک مخلوط تان را چند بار هم بزنید تا صاف و یکدست گردد. با خواندن طرز تهیه کیک ساده برای دو نفر به راحتی می توانید یک مینی کیک مینیمال داشته باشید.
مرحله پنجم: کیک را بپزید
در پنجمین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده باید مایه کیک را داخل قالب تان بریزید. آن را دو تا سه بار به سطح زمین بکوبید تا حباب های اضافه آن گرفته گردد. در نهایت قالب را برای 25 تا 28 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بگذارید. زمانی که از پخت کیک مطمئن شدید؛ خلال چوبی تمیز بیرون آمد، آن را از فر خارج کنید. کیک را برای دقایقی روی توری خنک کننده بگذارید تا از حرارت بیفتد.
نکته: در صورت گنبدی شدن کیک، روی آن را با یک چاقوی دندانه دار بتراتشید تا سطح آن یکدست گردد.
مرحله ششم: کیک را برش بزنید
در ششمین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده با استفاده از یک قالب گرد به قطر پنج تا هفت سانتی متر، کیک را قالب بزنید. پس قالب تان را روی سطح کیک بگذارید و تا حد امکان، برش های یکدست و منظم داشته باشید. با یاری این قالب گرد به راحتی می توانید از هر یک چهارم قالب کیک، حداقل 12 مینی کیک در بیاورید.
برای راحتی کارتان قبل از قالب زدن کیک می توانید قالب را روی سطح کیک بگذارید سپس به آرامی اطراف آن را علامت بزنید تا تمام برش ها به درستی در قالب جا بگیرند. با خواندن طرز تهیه کیک پرتقال با ماست، ساده و آسان، مینی کیک هایتان را طعهم دار درست کنید.
نکته: از قالب مخصوص کوکی یا بیسکویت می توانید برای برش کیک هایتان بهره ببرید.
مرحله هفتم: فیلینگ کنید
در هفتمین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده باید قیف شیرینی پزی تان را با کرم کره ای پر کنید. حال روی نیمی از مینی کیک های گردتان، کرم کره ای بمالید. سپس کیک ساده را روی آن ها قرار دهید. با این کار کیک های کوچکتر در دو لایه درست می شوند. با توجه به ذائقه تان می توانید مینی کیک هایتان را ساده وانیلی نگه دارید یا اطراف آن را با خامه بپوشانید. در نهایت با توجه به میهمانی و سلیقه تان آن را تزیین کنید. با خواندن طرز تهیه خامه کیک با نشاسته به راحتی در منزل، خامه مورد احتیاجتان را درست کنید.
مطلب تزیین کیک ساده خانگی با هفت ایده مجذوب کننده را بخوانید تا دست تان برای تزیین این کیک های مینیمال مجذوب کننده باز باشد.
نکات تکمیلی تهیه مینی کیک ساده
مینی کیک از دلفریب ترین و دلچسب ترین کیک هایی است که به راحتی برای پذیرایی در دورهمی و میهمانی هایتان می توانید درست کنید. نکات تکمیلی زیر، تجربه ای دلچسب برایتان رقم خواهد زد.
دستور تهیه کرم کره ای برای کیک
در دستور تهیه کرم کره ای یا همان باترکِرِیم احتیاج به یک دوم پیمانه کره بدون نمک، دو پیمانه شکر، یک و یک دوم قاشق چای خوری وانیل، دو قاشق غذاخوری شیر و سه قطره رنگ خوراکی در صورت تمایل احتیاج دارید. حال کره را داخل کاسه همزن بریزید و برای دقایقی آن را بزنید تا صاف و پفکی گردد.
حال شکر را کم کم اضافه نموده و هم بزنید. در ادامه وانیل را هم بریزید. برای دقایقی مواد را با سرعت تند هم بزنید تا کامل مخلوط گردد. در نهایت شیر را هم اضافه کنید و برای چهار دقیقه دیگر هم بزنید. در صورت تمایل در این مرحله می توانید کمی رنگ دلخواه تان را هم اضافه کنید.
تزیین مینی کیک ساده
شاید گمان کنید با توجه به ظاهر و کوچکی این کیک های مینیمال، تزیین آن ها سخت و سخت باشد در حالی که با کمی خلاقیت به راحتی با تهیه خامه کیک با ماست، گل های تازه، مارمالادتوت فرنگی، ترافل های رنگی، خرده آجیل، چیپس های شکلاتی، سس براق فرنسوی، مرنگ یا با تهیه مارشمالو روسی آن را به زیبایی تزیین و سرو کنید. پیشنها دیگر آن که کیک تان را می توانید با خامه شکلاتی، خامه ساده و انواع فراستینگ ها بپوشانید.
مواد میانی لایه های مینی کیک
در طرز تهیه مینی کیک ساده می توانید تنها آن را در تعداد زیاد با طعم وانیلی درست و آن را سرو کنید. حال با توجه به نوع میهمانی و دورهمی هایتان می توانید آن را فیلینگ کنید. فیلینگ لایه های میانی مینی کیک تان کاملا سلیقه ای و باید با توجه به ذائقه تان صورت بگیرد. تهیه سس شکلاتی، کرم کاکائو، سس توت فرنگی، مارمالاد پرتقال، خامه، خرده میوه و تهیه فیلینگ پوره میوه انتخاب هایی است که برای این کیک های مینیمال می توانید به کار بگیرید.
نظرات شما راهنمای ما برای ارائه دستورهای بهتر در آینده است؛ اگر این کیک را تهیه کردید، لطفا تجربه تان را با ما در میان بگذارید.
منبع: کتاب کاله