کوکو مرغ چرخ نموده
به گزارش نامیت، کوکو مرغ چرخ نموده برای وعده و به خصوص برای کسانی که ممنوعیت مصرف گوشت قرمز دارند یک غذای فوری با گوشت چرخ نموده مرغ است. شما می توانید این مدل از را با مواد دلخواه درست کنید تا به طعم مطابق با ذائقه تان، برسید. در این مقاله از در ما طرز تهیه کوکو مرغ چرخ نموده به روش های مختلف و بعلاوه رازهای خوشمزه شدن، پف کردن و وا نرفتن کوکو مرغ را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کوکو مرغ چرخ نموده در یک نگاه
برای تهیه کوکو مرغ چرخ نموده، سینه و ران بدون پوست و استخوان مرغ را چرخ کنید. سیب زمینی، پیاز و سیر را پوست بگیرید و هر کدام از آنها را رنده کنید. آب پیاز و سیب زمینی را با دست بفشارید. تخم مرغ را در یک کاسه دیگر، به خوبی مخلوط کنید. سپس در یک کاسه، مرغ چرخ نموده، پیاز، سیب زمینی، سیر رنده شده، ادویه ها و سبزی معطر، نمک و آرد سوخاری را بریزید. همه مواد را با هم ورز داده یا ترکیب کنید. وقتی مایه کوکو منسجم شد، آن را در یخچال استراحت دهید. در آخر، کوکو مرغ را در روغن سرخ کنید.
در ادامه این مطلب می توانید مقدار مواد لازم، جزییات و مراحل تهیه کوکو مرغ چرخ نموده را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ چرخ نموده و سیب زمینی
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
مرغ چرخ نموده (ترکیب ران و سینه) | نیم کیلوگرم |
سیب زمینی | 2 عدد میانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد میانه |
آرد سوخاری | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
سبزی تازه یا سبزی خشک | به مقدار دلخواه |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
ترشی، نان یا برنج | برای سرو کوکو مرغ چرخ نموده |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه
مدت زمان استراحت مایه کوکو مرغ چرخ نموده: 30 تا 60 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت کوکو مرغ چرخ نموده: 15 دقیقه
مراحل طرز تهیه کوکو مرغ چرخ نموده با سیب زمینی خام
کوکو مرغ چرخ نموده مثل و یکی از خوشمزه و سیر کننده ترین انواع غذا با مرغ است که به راحتی می توانید به عنوان غذای اصلی درست کنید. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو مرغ چرخ نموده و سیب زمینی را به روش زیر دنبال کنید.
مرحله اول: مواد کوکو با مرغ چرخ نموده را آماده کنید
برای طرز تهیه کوکو با مرغ چرخ نموده، سینه و ران مرغ بدون پوست و استخوان (ترجیحا ترکیب هر دو) را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته گردد. مرغ را چرخ کنید و در یک کاسه بریزید. می توانید از مرغ چرخ نموده آماده هم بهره ببرید.
در صورت تمایل گوشت مرغ ران و سینه و مرغ چرخ نموده را می توانید از فروشگاه های به روش های خرید و اینترنتی تهیه کنید.
مرحله دوم: سیب زمینی و پیاز را رنده کنید
در ادامه، سیب زمینی ها را بشویید و با رنده ریز یا میانه، رنده کنید. سیرها را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. پیاز را پوست بگیرید ولی ریشه آن را جدا نکنید. این کار باعث جلوگیری از باز شدن لایه های پیاز می گردد. پیاز را با رنده میانه، رنده کنید. سپس سیب زمینی و پیاز را با دست بفشارید تا آب آنها گرفته گردد.
مرحله سوم: مایه کوکو مرغ را آماده کنید
حالا در یک کاسه جدا، تخم مرغ ها را بشکنید و با قاشق آن را هم بزنید تا سفیده ها و زرده های تخم مرغ به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس به کاسه ای که مرغ چرخ نموده را در آن ریخته اید، مخلوط تخم مرغ های همزده، سیب زمینی، پیاز و سیر رنده شده، سبزی معطر خشک یا سبزی تازه ساطوری شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را اضافه کنید.
شما می توانید برای خرید انواع ادویه معطر غذا، انواع سبزی معطر خشک، آرد سوخاری و تخم مرغ، از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: مایه کوکو مرغ را استراحت دهید
سپس همه مواد کوکو مرغ را با هم ترکیب کنید تا به طور یکدست، مخلوط شوند و مایه کوکو مرغ منسجم گردد. اگر حس کردید، مایه کوکو، رقیق است، کمی آرد دیگر اضافه کنید و هم بزنید.
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال به مدت نیم ساعت تا یک ساعت استراحت دهید تا هم مایه کوکو مرغ منسجم گردد و هم طعم ها به خورد هم برود.
مرحله پنجم: روغن سرخ کردنی را داغ کنید
بعد از استراحت کردن مایه کوکو، ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره مواد را هم بزنید. اگر کوکو آب انداخته است، آب آن را دور بریزید. در یک تابه مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن کاملا داغ گردد.
روغن سرخ کردنی را به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های زنجیره ای می توانید تهیه کنید.
مرحله ششم: کوکو مرغ را سرخ کنید
سپس به مقدار 2 قاشق غذاخوری از مایه کوکو مرغ را کف دستتان بگذارید و گرد کنید. کوکو را بین دست هایتان صاف کنید تا ضخامت آن به 1 تا 1/5 سانتی متر برسد. مایه کوکو را به آرامی در روغن بگذارید.
همه کوکوها را به همین شکل در روغن داغ قرار دهید. شعله را روی حالت میانه تنظیم کنید تا کوکوها در حین سرخ شدن، بپزند. یک سمت کوکو مرغ که سرخ شد، آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی گردد.
مرحله آخر: کوکو مرغ چرخ نموده را سرو کنید
در آخرین مرحله تهیه کوکو با مرغ، کف یک بشقاب را دستمال حوله ای بگذارید و هر کدام از کوکوها که سرخ شدند، روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن جذب دستمال گردد. همه کوکوها که آماده شدند، آنها را در ظرف سرو بگذارید و با نان، یا و چاشنی های دلخواه از جمله میل کنید.
برای خرید انواع ترشی، نان و برنج، می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
دستور تهیه کوکو مرغ چرخ نموده رژیمی
برای اینکه کوکو مرغ رژیمی و کم روغن باشد، می توانید از تابه دو طرفه یا فر برای سرخ کردن آن بهره ببرید.
برای درست کردن کوکو مرغ چرخ نموده در فر، مانند روش بالا، مایه کوکو مرغ را درست کنید و آن را استراحت دهید. فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فر گرم گردد. کف سینی فر را با روغن و به یاری برس آشپزی، چرب کنید. سپس مایه کوکو مرغ را در آن بریزید و با پشت قاشق یا لیسک، سطح آن را صاف کنید تا ضخامت همه قسمت ها، یکسان باشد.
سینی را در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید. بعد از گذشت 10 دقیقه، گریل فر را روشن کنید و اجازه دهید روی کوکو طلایی گردد. وقتی کوکو مرغ پخت، آن را از فر بیرون بیاورید. (برای اطمینان از پخت کوکو مرغ، یک خلال دندان در کوکو فرو کنید، اگر مایه کوکو به آن نچسبید، پخته است.) سپس می توانید کوکو را برش بزنید و آن را سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه کوکو با مرغ چرخ نموده
- برای طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی آبپز، سیب زمینی ها را بشویید و با مقداری آب، آبپز کنید. سپس آنها را رنده یا پوره نموده و به مایه کوکو مرغ، اضافه کنید. بقیه مراحل را مانند روش بالا دنبال کنید.
- برای طرز تهیه کوکو مرغ بدون سیب زمینی، کافی است سیب زمینی را چه به صورت خام و چه به صورت آبپز شده، از ترکیب مواد اولیه کوکو حذف کنید یا سیب زمینی را با سبزیجات دیگر مثل اسفناج، نخود فرنگی و …، جایگزین کنید.
- به جای استفاده از آرد سوخاری می توانید از آرد گندم، آرد نخودچی یا نان خشک پودر شده بهره ببرید.
- بعد از رنده کردن سیب زمینی و پیاز، آب آنها را بگیرید تا مایه کوکو از هم وا نرود. اگر این کار را فراموش کردید، مقدار آرد سوخاری یا آرد گندم را بیشتر در نظر بگیرید.
- برای اینکه بوی زهم تخم مرغ در کوکو مرغ احساس نگردد، حتما آنها را جداگانه با قاشق بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند و از لختگی دربیایند. این کار هم به پف کردن کوکو مرغ یاری می نماید و بعلاوه بوی نامطبوع تخم مرغ را می گیرد.
- می توانید بعد از فرم دادن مایه کوکو و قبل از سرخ کردن آن، هر دو طرف کوکو را در آرد یا پودر سوخاری بزنید و بعد آن را در روغن بگذارید تا کوکوی شما، ظاهر مجلسی تری بگیرد.
فوت و فن های خوشمزه شدن کتلت مرغ چرخ نموده
کدام قسمت مرغ برای درست کردن کوکو مرغ بهتر است؟
برای تهیه کوکو مرغ، بهتر است از ترکیب ران و سینه مرغ چرخ نموده بهره ببرید. ران مرغ، به خاطر بافت چرب و طعم قوی تری که دارد، می تواند طعم کوکو را خوشمزه کند.
راز پف کردن کوکو مرغ چرخ نموده چیست؟
1- اگر می خواهید کوکو مرغ چرخ نموده پف کند، تناسب مقدار تخم مرغ ها را رعایت کنید. تخم مرغ ها نباید کم یا زیادتر از حد معمول باشند.
2- تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در یک کاسه دیگر بزنید تا از لختگی دربیاید و بعد به مایه کوکو اضافه کنید.
3- استفاده از آرد سوخاری یا آرد گندم، به پوک و پفکی شدن کوکو یاری می نماید.
4- استفاده از کمی بیکینگ پودر (نصف قاشق چای خوری) در مایه کوکو، به پف بیشتر کوکو مرغ، یاری می نماید.
برای جلوگیری از چسبیدن کوکو مرغ به تابه چه کنیم؟
1- مقدار تخم مرغ ها را زیاد یا کم نکنید.
2- مایه کوکو را استراحت دهید.
3- از آرد سوخاری یا آرد گندم در مایه کوکو مرغ بهره ببرید.
4- روغنی که کوکو مرغ را در آن سرخ می کنید، باید داغ باشد.
5- اجازه دهید یک سمت کوکو مرغ، سرخ گردد و بعد آن را برگردانید.
6- ظرفی که کوکو مرغ را در آن سرخ می کنید، تفلون یا نچسب باشد.
منبع: افق کوروش