این خورش، خوراک غذاهای شب امتحان است

به گزارش نامیت، برای ناهار یک روز بهاری درفصل امتحانات یک جوان دبیرستانی چه بهتر است از یک بشقاب برنج و خورشی که پر باشد از مغزهای پسته و بادام. تفاوت اصلی این خورش با خورش های معمول بافت مغزهای آن است که هم هیجان انگیز است و هم خوشمزه.

این خورش، خوراک غذاهای شب امتحان است

ضمناً اگر فرزند شما میانه خوبی با گوشت تکه ای ندارد، خورش پسته و بادام از جمله معدود خورش هایی است که با گوشت چرخ نموده درست می گردد.

مواد لازم

500 گرم گوشت چرخ نموده

1 پیمانه مغز بادام خام

2 /1 پیمانه خلال پسته

3 عدد پیاز درشت

4 ق س آبغوره

یک پیمانه آب گوشت

2 ق س رب گوجه فرنگی

روغن به اندازه لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

2 ق س خلال بادام

1. مغز بادام خام را به مدت نیم ساعت در اندازهی آب خیس کنید. سپس پوست آنها را بکنید.

2. پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن خوب سرخ کنید. گوشت را به پیازداغ اضافه نموده، تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه نموده پس از کمی حرارت دادن، آب گوشت را هم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم، گوشت مغزپخت گردد.

3. بادام های خیس خورده و بدون پوست را به خورش اضافه کنید. بعد از 15 دقیقه جوشیدن، می توانید خلال های پسته را هم به همراه آبغوره به محتویات قابلمه بیفزایید. البته اندازهی خلال پسته و خلال بادام برای تزئین کنار بگذارید.

نکته: بادام چون بافت سفت تری نسبت به پسته دارد، بهتر است مدت زمان بیشتری بجوشد.

فوت وفن

بعد از حدود هفت تا ده دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف مورد نظر ریخته و با کمی خلال پسته و بادام تزئین کنید.

اگر می خواهید به جای آب گوشت از قرص عصاره گوشت بهره ببرید، به غذا نمک اضافه نکنید زیرا معمولا این قرص های عصاره شور هستند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 7 مرداد 1402 بروزرسانی: 7 مرداد 1402 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 2202

به "این خورش، خوراک غذاهای شب امتحان است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این خورش، خوراک غذاهای شب امتحان است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید