تحقق رونق فراوری با توسعه گردشگری منطقه

به گزارش نامیت، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی توسعه گردشگری منطقه را یکی از عوامل کلیدی تحقق شعار رونق فراوری دانست.

تحقق رونق فراوری با توسعه گردشگری منطقه

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، مرتضی آبدار شامگاه دوشنبه 26 فروردین 98 در گفت و گوی زنده برنامه تراز شبکه استانی سهند با موضوع رونق فراوری در حوزه گردشگری حضور یافت.

آبدار در این گفت و گو با اشاره به اهمیت صنعت و اقتصاد گردشگری در شرایط کنونی مالی کشور، بیان نمود: با توجه به شرایط مالی موجود، اهمیت توسعه اقتصاد مبتنی بر گردشگری و بدون وابستگی به درآمد نفتی باید در اولویت قرار گیرد، چراکه با توسعه این صنعت حوزه کسب و کارهای کوچک و متوسط رونق یافته و توزیع مناسب اشتغال در شهر و روستاها برقرار می گردد.

آبدار با بیان اینکه رشد گردشگری، رشد فراوری را به دنبال خواهد داشت، ادامه داد: صنعت گردشگری به عنوان نیروی محرکه فراوری در داخل کشور این توانایی را دارد تا با توسعه خدمات، اقتصاد کشور را به سمت رونق فراوری سوق دهد.

وی ادامه داد: به وسیله باز تعریف گردشگری به عنوان صنعت دارای قابلیت رونق بخشیدن به اقتصاد کشور، شاهد ارتقا مستقیم و غیرمستقیم بخش های مرتبط با این صنعت اعم از ارائه خدمات و گسترش فراوری صنایع دستی خواهیم بود.

آبدار با تاکید به اینکه تبدیل گردشگری به مطالبه عمومی و فرهنگ سازی در این حوزه امری مشترک بین تمامی دستگاه ها و گروه های اجتماعی استان است، ادامه داد: باید توجه داشت که فرهنگ سازی و توسعه گردشگری در استان امری لازم و لازم است. اما این امر بدون مشارکت همه جانبه دستگاه ها و گروه های اجتماعی محقق نمی گردد، لذا اداره کل میراث فرهنگی استان به عنوان دستگاه متولی گردشگری، ضمن کوشش در این راستا آماده همکاری با سایر دستگاه های ذیربط در جهت تقویت ظرفیت های گردشگری استان است.

وی در مورد اقدامات اداره کل میراث فرهنگی استان در راستای صیانت و معرفی میراث های فرهنگی و طبیعی، گفت: مرمت و احیای بناها و خانه های تاریخی، حمایت از فراوریات هنرمندان صنایع دستی و پیگیری ثبت جهانی جنگل های ارسباران از جمله اقداماتی است که این اداره کل در راستای صیانت و معرفی میراث های فرهنگی و طبیعی استان در دستور کار قرار داده است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان با تاکید بر اینکه سیاست های این اداره کل در راستای تجلی چهره ای متفاوت از آذربایجان برای گردشگران است، اضافه کرد: یکی از مهم ترین اهدافی که در دستور کار این اداره کل نهاده شد، کوشش در راستای توزیع متناسب سفر در اقصی نقاط استان با تکیه بر ظرفیت بالای بوم گردی و طبیعت گردی بود که به همین منظور 200 راستا گردشگری تدوین شده است.

آبدار با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت گردشگری روستایی و عشایری، بر توسعه اقامتگاه های طبیعت گردی و بوم گردی تاکید نمود و گفت: در این راستا 52 روستای هدف گردشگری آذربایجان شرقی با هدف توسعه اقامتگاه های بوم گردی در اولویت نهاده شده اند و در راستای معرفی این مناطق 193 راهنمای فعال حوزه بوم گردی و طبیعت گردی و همچنین اپلیکیشن طبیعت مِستر تریپ (آقای سفر) به صورت مستمر در حال فعالیت هستند.

منبع: میراث آریا
انتشار: 25 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 282

به "تحقق رونق فراوری با توسعه گردشگری منطقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تحقق رونق فراوری با توسعه گردشگری منطقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید