خورشت شش انداز بادمجان

به گزارش نامیت، در این مطلب دستورالعمل تهیه خورشت شش انداز بادمجان را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

خورشت شش انداز بادمجان

به گزارش ، خورشت شش انداز یکی از غذا های محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل شش انداز هویج، شش انداز بادمجان و ...کد در ادامه میتوانید طرز تهیه شش انداز بادمجان رو که علاوه بر این که خیلی لذیذ، گیاهی و مقوی هم هست یاد بگیرید.

گردو: 300 گرم

بادمجان متوسط: 5 عدد

رب انار: 1 قاشق غذاخوری

رب آلوچه: 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری

چوچاق خشک یا تازه: 2 قاشق چای خوری

گلپر: 1/2 قاشق چای خوری

نمک و زرچوبه: به مقدار لازم

1. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو رو کاملا آسیاب نموده و داخل یک قابلمه میریزیم و کمی تفتش میدیم تا روغن بندازه.

2. حالا سه نوع ربی که داریم رو اضافه میکنیم.

3. رب هارو با گردو تفت میدیم تا از خامی دربیان و نمک هم اضافه میکنیم.

4. حالا حدود 2 لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم.

5. در این مرحله رنگ خورشت کمی روشنه، ولی بهتره مقدار رب رو برای تیره شدن خورشت بیشتر نکنیم و بعد از پخت خورشت اگه احساس کردیم خورشتمون رنگش روشنه رب انار رو بیشتر کنیم. چون خورشت بعد پختن تیره تر میشه.

6. تا خورشت میپزه بادمجون هارو پوست میکنیم و نگینی خرد نموده و بهشون نمک میزنیم تا تلخیشون بره.

7. بعد بادمجون هارو در کمی روغن سرخ میکنیم و به روغن کمی زرچوبه هم میزنیم.

8. برای اینکه گردو بیشتر روغن پس بده گاهی یکی دو تکه یخ داخل خورشت میندازیم.

9. حالا دیگه خورشت کم کم داره جامیوفته و تیره تر هم شده در این مرحله خورشت رو تست میکنیم اگه رب انار یا نمک نیاز داشت اضافه میکنیم و بعد پیاز داغ و بادمجون سرخ شده رو داخل خورشت میریزیم.

10. گلپر و چوچاق رو هم میریزیم.

11. حالا فقط باید اجازه بدیم تا خورشت جابیوفته. باید دقت کنیم تا خورشت رو زیاد نپزیم که بادمجون ها له نشن.

12. دیگه خورشت لذیذ ما حاضره.

منبع : برترینها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 31 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 295

به "خورشت شش انداز بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت شش انداز بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید