غذاهایی که عامل سردرد می شوند

به گزارش نامیت، آیا تابحال به این موضوع فکر نموده اید که غذاها هم می توانند باعث بروز سردرد شوند؟ اینکه شما از چه رژیم غذایی ای پیروی می کنید می تواند عامل اصلی سردردعای مزمن شما باشد. توحه داشته باشید که شما با اصلاح برنامه غذاییتان می توانید این مشکل را تا حد زیادی از بین ببرید.

غذاهایی که عامل سردرد می شوند

به گزارش خبرنگاران، در ادامه 6 مورد از مواد غذایی که سردرد آور را به شما معرفی خواهیم کرد با ما همراه باشید.

حواستان به پنیرها باشد

به عقیده برخی از متخصصان پنیر جزو مواد غذایی ایجادنماینده دردهای میگرنی است. نتایج آنالیز های متعدد نشان می دهد که آمین های موجود در ترکیب برخی از پنیرها مانند تیرامین می تواند باعث بروز میگرن و تشدید آن گردد.

افراد مبتلا به میگرن نسبت به پنیر حساس هستند و بهتر است از پنیرهای تخمیر شده بپرهیزند. اگر اهل مصرف پنیرهای خارجی مانند کممبر یا رکفور هستید، بیشتر حواستان را جمع نموده و از مصرف آنها خودداری کنید.

ماست پرچرب زیاد، ممنوع

نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می دهد که مقدار بالای چربی خون می تواند عاملی برای بروز دردهای میگرنی گردد.

این محققان به مدت 12 هفته روی 54 بیماری میگرنی آنالیز هایی انجام دادند. به این ترتیب که جزئیات بیماری و رژیم غذایی آنها را به طور دقیق آنالیز کردند سپس مقدار چربی های مصرفی این افراد را 20 گرم کاهش دادند.

همین مساله باعث کاهش شدت و مدت دردهای میگرنی شد. اگر شما هم میگرن دارید بهتر است از مصرف مواد غذایی خیلی چرب به خصوص لبنیات بپرهیزید.

مراقب وزنتان باشید

به عقیده متخصصان بین شاخص توده بدن و حملات میگرنی ارتباط هایی وجود دارد. نتایج برخی پژوهش ها روی افراد دچار چاقی مفرط نشان می دهد که این افراد بیشتر دچار میگرن می شوند و بعد از کاهش وزن تاثیر زیادی در کاهش و بهبود این بیماری مشاهده می گردد.

با این حال این مساله هنوز در حد یک فرضیه است و تا به حال به اثبات قطعی نرسیده است؛ اما محققان به همه افراد توصیه می نمایند که وزن خود را در حد ایده آل نگه دارند تا سالم تر زندگی نمایند.

نان، پاستاها و کیک ها

رژیم های غذایی می تواند روی بروز دردهای میگرنی تاثیر بگذارد. افرادی که دچار مشکل عدم تحمل گلوتن (سلیاک) هستند بیشتر در معرض مشکل قرار دارند.

محققان روی 90 بیمار که مبتلا به میگرن و سلیاک هستند مطالعه نموده و روی رژیم غذایی شان آنالیز های انجام دادند. بعد از 6 ماه درمان و کنترل رژیم غذایی یک نفر از میگرن خلاص و در مشکل سه فرد دیگر بهبودی قابل ملاحظه ای مشاهده شد.

توصیه می کنیم در مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن مانند نان، پا ستاها، کیک ها، پیتزاها و ساندویچ و غیره احتیاط کنید.

اگر دچار مشکل عدم تحمل نباشید نیازی نیست که خودتان را از مصرف این مواد غذایی محروم کنید؛ اما اگر این مشکل در شما باشد باید از مصرف این مواد غذایی خودداری کنید.

بستنی

متوجه شده اید برخی ها با یکی دو قاشق زدن و در یک آن، بستنی را تمام می نمایند. اگر جزو این افراد هستید و درعین حال سردرد هم می گیرید باید بدانید نتایج یک پژوهش انگلیسی که روی 145 نفر اجرا شده است نشان می دهد که بستنی هم می تواند یکی از عوامل ایجاد میگرن گردد به خصوص اگر فرد با سرعت زیاد آن را میل کند.

توجه داشته باشید که به عقیده محققان بستنی و دوستانش باعث ایجاد میگرن نمی شوند اما باعث بروز دردهای ناگهانی و زودگذر خواهند شد.

اگر به میگرن مبتلا هستید با آرامش و کم کم از بستنی تان میل کنید تا خدای ننموده سرمای آن باعث سردرد و حملات میگرنی نگردد.

شکلات

محققان آمریکایی روی تاثیر شکلات در ایجاد دردهای میگرنی 63 بیمار آنالیز هایی انجام دادند. 4 نفر از مصرف نماینده های این ماده غذایی بعد از خوردن آن دو مرتبه در معرض درد قرار گرفتند البته 12 ساعت بعد از مصرف.

بقیه شرکت نماینده ها صرفاً یک فشار خفیف احساس کردند. به عقیده این محققان نتایج هیچ پژوهش علمی به طور دقیق نتوانسته است که تاثیر شکلات را روی ایجاد میگرن به اثبات برساند.

برای همین نمی توان به طور قطعی گفت که مصرف شکلات باعث سردردهای میگرنی می گردد. بیشتر افراد خودشان را از مصرف این ماده غذایی محروم می نمایند چون تصور می نمایند که به آن حساس هستند و باعث ایجاد درد خواهد شد.

درحالی که به عقیده متخصصان این یک حالت روانی است و در خیلی از افراد مصرف شکلات مسئله ای ایجاد نمی کند.

منبع: دکتر سلام

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 9 مرداد 1400 بروزرسانی: 9 مرداد 1400 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 1665

به "غذاهایی که عامل سردرد می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهایی که عامل سردرد می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید