فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه

به گزارش نامیت، شیر برنج علاوه بر اینکه می تواند یک صبحانه فوق العاده مقوی باشد که از طعم خوبی برخوردار است به عنوان نهار و یا شام هم مصرف می گردد

فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبر گزاری جمهوری اسلامی

مواد لازم:

برنج نیم دانه: یک پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

شیر پرچرب: یک لیتر

هل ساییده شده: یک قاشق چای خوری

خامه: دو قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برنج را از شب قبل خیس کنید.

2. برنج را با 2 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

3. شیر را همراه خامه به برنج اضافه نموده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

4. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

5. حرارت را کم نموده و حدود 1 تا 2 ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

6. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

7. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 14 دی 1399 بروزرسانی: 14 دی 1399 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 1291

به "فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

1 کاربر به "فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید