5 نکته درباره پخت کشک و بادمجان مجلسی

به گزارش نامیت، طبخ کشک و بادمجان چندان سخت و زمان بر نیست؛ اما نکات مهمی برای پخت این غذای سنتی و خوشمزه وجود دارد که می تواند این غذا را بسیار خوشمزه و هیجان انگیز کند.

5 نکته درباره پخت کشک و بادمجان مجلسی

خبرنگاران | کشک و بادمجان یکی از غذا های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که طرفدارن زیادی دارد و یکی از منو های اصلی رستوران های سنتی و پایه ثابت مهمانی ها محسوب می گردد.

به گزارش خبرنگاران ؛ طبخ کشک و بادمجان چندان سخت و زمان بر نیست؛ اما نکات مهمی برای پخت این غذای سنتی و خوشمزه وجود دارد که می تواند این غذا را بسیار خوشمزه و هیجان انگیز کند. در ادامه این مطلب طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی همراه با 5 نکته مهم درباره پخت این غذا تقدیم به شما خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کشک و بادمجان مجلسی

بادمجان سرخ نموده: نیم کیلو

پیاز: 2 عدد

سیر: 1 بوته

کشک: نصف لیوان

پیاز داغ و سیر داغ: به اندازه لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه لازم

نعناع داغ: نصف لیوان

گردوی خرد شده: به اندازه لازم

طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی

بادمجان سرخ شده را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذراید و حرارت را کم کنید و اجازه بدهید تا بادمجان با آب بجوشد و کم کم له گردد. هرازچند گاهی بادمجان را هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از اینکه بادمجان جوشید و آب آن کشیده شد، با گوشتکوب دستی بادمجان را بکوبید تا له گردد.

پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل یک ماهی تابه سرخ کنید؛ سپس سیر رنده شده را همراه با کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و پیاز و سیر سرخ شده را داخل قابلمه بادمجان بریزید و خوب هم بزنید. یک تا دو قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا بادمجان به روغن بیاید.

در مرحله آخر کشک را اضافه کنید و اجازه بدهید کشک و بادمجان بیست دقیقه با هم بجوشند. یک دقیقه آخر پخت 2 قاشق نعناع داغ به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. وقتی کشک و بادمجان شما کاملا به روغن آمد، داخل ظرف سرو بکشید و روی آن را با کشک، پیازداغ، سیرداغ و نعناع داغ تزیین کنید، نوش جان.

5 نکته درباره پخت کشک و بادمجان مجلسی

1 ـ برای پخت کشک و بادمجان مجلسی روش سرخ کردن بادمجان بسیار مهم است. بادمجان را نباید بیش از حد سرخ کنید؛ در این صورت کشک و بادمجان شما تلخ می گردد. بهتر است وقتی کمی رنگ بادمجان تغییر کرد و نرم شد، از روغن خارج کنید.

2 ـ هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجان های چین اول بهره ببرید؛ چون بادمجان های چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند. بعلاوه موقع خرید بادمجان حتماً بادمجان های براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. هنگام خرید بادمجان توجه کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیده تر باشد، نشان از شیرین بودن آن است.

3 ـ نوع کشکی که برای تهیه کشک و بادمجان استفاده می کنید، بسیار مهم است. کشک نباید بیش از حد ترش باشد. سعی کنید از کشک های محلی که در فروشگاه های لبنیات سنتی به صورت فله ای عرضه می گردد، بهره ببرید.

4 ـ هرگز برای داخل کشک و بادمجان از سیر داغ و پیاز داغ آماده استفاده نکنید. پیاز داغ و سیر داغ باید تازه باشد تا عطر و بوی کافی به کشک و بادمجان بدهد. بهتر است از سیرداغ و پیاز داغ های آماده که معمولا خشک هستند، فقط برای تزیین روی کشک و بادمجان بهره ببرید.

5 ـ از زمانی که پیاز داغ، سیر داغ و گردو را به قابلمه اضافه کردید، اجازه بدهید تا بادمجان حدود 45 دقیقه با این مواد بجوشد و به روغن بیاید؛ سپس کشک را اضافه کنید.

منبع: فرادید
انتشار: 24 آذر 1401 بروزرسانی: 24 آذر 1401 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 2104

به "5 نکته درباره پخت کشک و بادمجان مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته درباره پخت کشک و بادمجان مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید