خوشمزه ترین سس ساندویچ ، 2 رسپی دست ساز برای ساندویچ سرد و گرم

به گزارش نامیت، سس ساندویچ در میان ، یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین ها است. سس ساندویچ برای انواع ساندویچ های سرد و گرم به کار می رود و می تواند بر پایه سس مایونز یا بر پایه خامه و پنیر باشد. در بسیاری از ساندویچی ها، به جای سس های آماده فروشگاهی، از سس ساندویچ دست ساز رستورانی استفاده می گردد و وجه تمایز بسیاری از ساندویچ ها، سسی است که در آن به کار می رود. شما هم می توانید سس ساندویچ خانگی با کیفیتی را بهتر از سس های کارخانه ای درست کنید. در این مقاله از در ما چند روش طرز تهیه سس ساندویچ بر پایه مایونز و سس ساندویچ بر پایه خامه و پنیر را به شما آموزش خواهیم داد.

خوشمزه ترین سس ساندویچ ، 2 رسپی دست ساز برای ساندویچ سرد و گرم

مواد لازم برای تهیه سس ساندویچ بر پایه مایونز (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سس مایونز9 قاشق غذاخوری
سس خردل1 قاشق غذاخوری
سس کچاپ1 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
سرکه1 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چای خوری
پودر سیر1 قاشق چای خوری
پودر فلفل پاپریکا1 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
شوید خشک1 قاشق چای خوری
آبنصف لیوان فرانسوی دسته دار

مدت زمان آماده سازی سس ساندویچ: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه سس ساندویچ سرد

سس ساندویچ با مایونز، هم برای ساندویچ های گرم و هم ساندویچ های سرد و فست فود مناسب است. در ادامه مراحل طرز تهیه سس ساندویچ سرد مثل هایدا را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مواد سس ساندویچ را با هم مخلوط کنید

در ابتدا برای تهیه این سس ساندویچ ساده، سس مایونز ()، سس خردل () و سس کچاپ ()، آبلیمو، سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

در صورت تمایل انواع سس از جمله سس مایونز، سس خردل، سس کچاپ، آبلیمو، سرکه سفید و سس ساندویچ آماده را به صورت اینترنتی و از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله دوم: ادویه های سس را اضافه کنید

سپس ادویه های سس ساندویچ شامل پودر سیر، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پودر فلفل پاپریکا، نمک و شوید را اضافه کنید و هم بزنید. مایه سس شما باید کاملا یکدست باشد.

طعم سس را بچشید و در صورت دلخواه، چاشنی و ادویه ها را میزان کنید. سپس سس را در یخچال بگذارید تا حدود 1 ساعت بماند و طعم ها به خورد هم بروند. سپس می توانید سس را سرو نموده و بقیه سس را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.

انواع سبزی های معطر خشک مثل شوید و انواع ادویه معطر غذا مثل پودر سیر، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پودر فلفل پاپریکا را از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی بخرید.

مواد لازم برای تهیه سس ساندویچ با پنیر

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
خامه (پرچرب)نصف لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر چدار (رنده شده)1 لیوان فرانسوی دسته دار
کره1 قاشق غذاخوری
آرد سفید1 قاشق غذاخوری
پودر سیرنصف قاشق مرباخوری
پودر فلفل سیاهبه میزان دلخواه
نمکبه میزان دلخواه

مدت زمان آماده سازی سس ساندویچ با خامه و پنیر: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه سس ساندویچ پنیری

در این روش می توانید از پنیر پارمزان یا چدار برای طعم بهتر و بافت غلیظ سس ساندویچ بهره ببرید. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه سس ساندویچ پنیری را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: کره را ذوب کنید

ابتدا آرد، فلفل سیاه و پودر سیر را الک کنید تا کاملا یکدست شده و ناخالصی های آن ها گرفته گردد. یک ظرف استیل یا نسوز را روی حرارت بخار آب یا حرارت ملایم گاز بگذارید. کره را در ظرف بریزید و اجازه دهید کره کاملا ذوب گردد. سپس مخلوط آرد، فلفل سیاه و پودر سیر الک شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خام آنها گرفته گردد.

شما می توانید برای خرید انواع کره حیوانی و گیاهی، آرد و پودر سیر از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله دوم: خامه و پنیر را آماده کنید

در یک ظرف دیگر، خامه را بریزید و با همزن بزنید تا سبک شده و پف کند. اگر خامه خیلی سفت است، می توانید کمی شیر پرچرب به آن اضافه کنید. خامه را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله در آن ایجاد نگردد. در ادامه پنیر را به تدریج و طی چند مرحله به سس اضافه کنید.

شما می توانید انواع پنیر پخت و پز مثل پنیر چدار را از فروشگاه های به صورت حضوری و اینترنتی تهیه کنید.

مرحله آخر: سس ساندویچ پنیری را سرو کنید

اجازه دهید روی حرارت ملایم، پنیر هم ذوب گردد و یک مخلوط نرم و روان و یکدست داشته باشید. در آخر، نمک را هم اضافه کنید. شعله را خاموش کنید. طعم سس را بچشید و در صورت دلخواه، چاشنی یا ادویه دلخواه خود را اضافه کنید.

این سس را می توانید برای ساندویچ های گرم بهره ببرید، هر چند برای ساندویچ های سرد مثل یا هایدا هم مناسب است.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه سس ساندویچ

  • از آنجایی که سس ساندویچ خانگی را برای طولانی مدت نمی توانید نگه دارید، آن را در میزان کم یا در حد احتیاج تهیه و به صورت تازه سرو کنید.
  • سس های ساندویچ فروشگاهی یا کارخانه ای را برای زمان طولانی می توان در یخچال نگهداری کرد.
  • برای اینکه رنگ سس شما سفید نباشد، می توانید کمی زردچوبه یا کمی زعفران دم نموده به سس ساندویچ اضافه کنید.
  • استفاده از پنیر هایی مثل پنیر پارمزان و پنیرهایی که کشدار نیستند، در سس ساندویچ، سلیقه ای است و می توانید به دلخواه، پنیر را تغییر دهید.

فوت و فن های خوشمزه شدن سس ساندویچ

چرا سس ساندویچ شل میشه؟

علت شل شدن سس ساندویچ، استفاده از سس مایونز شل یا هم زدن بیش از حد مواد است. برای تهیه سس ساندویچ، مواد را در حدی هم بزنید که مخلوط شوند و زیادی رقیق نشوند.

سس ساندویچ چقدر ماندگاری دارد و خوش طعم است؟

سس ساندویچ به خاطر استفاده از سس مایونز یا پنیر و کره، باید زود مصرف گردد. معمولا سس های ساندویچ فروشگاهی، به خاطر استفاده از نگهدارنده، زمان طولانی تری ماندگاری دارند. سس ساندویچ را به صورت تازه مصرف کنید و حداکثر می توانید یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 19 آذر 1403 بروزرسانی: 19 آذر 1403 گردآورنده: namit.ir شناسه مطلب: 2304

به "خوشمزه ترین سس ساندویچ ، 2 رسپی دست ساز برای ساندویچ سرد و گرم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین سس ساندویچ ، 2 رسپی دست ساز برای ساندویچ سرد و گرم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید